Skoler og institutioner
Skal klassen prøve noget anderledes?

I KSF har vi god erfaring med og mulighed for at give en anderledes oplevelse på isen for skoler, gymnasier og andre istitutioner. Det kan både være i form af:

  1. en tur på isen sammen med alle de andre besøgende friløbere i den offentlige istid,
  2. enkeltstående sessioner med egen instruktør fra KSF i tidsrummet 9.00-11.45 på hverdage til 50,- kr for entre samt skøjteleje pr. deltager eller
  3. undervisningsforløb på is med instruktør fra KSF, som strækker sig over flere uger, og hvor sessionerne efter aftale placeres i tidsrummet 9.00-11.45 i hverdagene.

       (Prisen for sådan et forløb aftales nærmere)

Event ansvarlig
File
Frøjdis Rodies
42 99 98 50
Besøg i offentlig istid

Skoler og institutioner kan ligesom alle andre besøge skøjtehallen i den offentlige istid. Heri indgår ikke instruktør eller ishockey-udstyr, og eleverne er på is sammen med de andre besøgende. Såfremt gruppen består af minimum 6 personer, er priser for skoler og institutioner som flg.:


Entré

kr. 10,00      

Skøjteleje       

kr. 25,00      

*Alle priser er pr. person


Udover kontant betaling, MobilePay, Dankort og de fleste kredit-kort kan skoler og institutioner betale via E-Faktura (Husk EAN nummer & bruger ID eller CVR. nr.). Mindste beløb ved EAN fakturering er 250,- kr.

Enkeltstående sessioner

Vi tilbyder mulighed for at afholde enkeltstående sessioner i hverdagene kl 9.00-11.45. Ved sådanne sessioner kommer eleverne i fuld ishockey-udstyr, og KSF stiller både udstyr og undervisere til rådighed (se mere nedenfor). Ved enkeltstående sessioner skal det indregnes, at det tager tid både at finde udstyr i rette størrelser, omklædning samt få introduktion før der er adgang til isen. Selve hockeytræningen på isen varer ca. en time og består af opvarmning, skills og kamp med en hockeytræner. Der påregnes ca. 3 undervisnings-sessioner til et enkeltstående session.

Ishockey-forløb

Ved forløb over flere uger (typisk 4-8 uger - men også hele undervisningsår) vil vi sammen planlægge sessioner i hverdagene 9.00-11.45, så de passer ifht. skema, målsætninger o.a.. KSF stiller både udstyr og instruktør til rådighed. Eftersom eleverne både skal i udstyret og ud af det igen (ligesom vi anbefaler bad efter sessionerne, som er muligt i vore omklædningsrum), så skal der påregnes 2 undervisningstimer per session. Første session vil primært bestå af introduktion samt at finde udstyr; herefter vil omklædning gå hurtigt, og sessioner vil primært foregå på is.

Forespørgsel på skøjteløb i Østre Skøjtehal

For at sikre, at vi har skøjter og evt. udstyr og instruktør tilgængelig samt da vi er baseret på frivillig arbejdskraft, så henstiller vi til, at al henvendelse og booking sker via nedenstående formular - og med angivelse af de punkter, som fremgår nedenfor. I vil normalt få svar pr. mail samme dag - og senest indenfor 24 timer.

Udfyld formularen med nedenstående oplysninger:
- Skolens/institutions navn
- Navn og email på den ansvarlige leder
- Ønsket dato/tidsrum
- Sekundær dato/tidsrum
- Antal elever
- Antal lærere
- Klassetrin

Vigtig info i forbindelse med booking af skoleforløb

Ved besøg i offentlig istid indgår ikke undervisere eller ishockey-udstyr.


Som led i ishockey-sessioner og ishockey-forløb stiller KSF fuldt udstyr (vi har udstyr til en klasse ad gangen i både børne- og voksenstørrelser) samt 2 instruktører (hvoraf min. 1 person er med på isen og står for træningen) til rådighed. Vi forventer dog stadig, at lærerne giver en hånd med udenfor isen – både ifht. at finde udstyr, hjælpe eleverne med dette, at være på bænken (eller isen) under træning samt med at få lagt udstyr på plads efter sessionerne.


Husk at booke besøg via formular, så vi kan reservere skøjter samt evt. udstyr og undervisere. Alle forespørgsler der godkendes lægges ind i klubkalenderen, som kan ses på www.ksf.dk.

         

Bemærk venligst

  • Hvis I ønsker at betale via EAN fakturering, skal I huske EAN nummer og bruger ID (privat-skoler kan få tilsendt almindelig faktura, hvis I husker skolens CVR nr.)
  • Afhængig af antal elever og klassetrin, kan der være flere skoler samtidig.
  • Derfor er det vigtigt for os at kende klassetrin, så vi kan vurderer om vi har skøjter nok til alle.
  • Vores størrelser går fra 26 – 48, i alt har vi ca. 350 par på hylderne.