Ansvar for os selv og hinanden

FIF Håndbold er en klub drevet af frivillige, hvor alle er velkomne, fordi vi virkelig nyder det, vi laver. Vi lægger stor vægt på at tale ordentligt til hinanden og vise respekt for både hinanden og vores fælles ting som hallen og udstyret. Hos os hjælper vi til og arbejder sammen som et hold, hvilket skaber en stærk og samarbejdspræget klub, hvor alle kan føle sig hjemme og have det sjovt sammen.


Fair Play

FIF Håndbold er fairplay en grundlæggende værdi, der gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi tror på, at håndbold er mere end bare et spil – det handler om respekt, samarbejde og sportsånd. Uanset om vi vinder eller taber, er det vigtigt, at vi opfører os ordentligt både på og uden for banen.

Fairplay betyder, at vi behandler hinanden, modstanderne og dommerne med respekt. Det handler om at spille efter reglerne, tage ansvar for vores handlinger og vise omtanke for både med- og modspillere. I FIF Håndbold arbejder vi på at skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne og trygge, og hvor vi støtter hinanden i både sejr og nederlag.

Gennem fairplay udvikler vi ikke kun vores færdigheder som håndboldspillere, men også vores karakter som mennesker. I FIF Håndbold er vi stolte af at fremme fairplay, fordi vi ved, at det er med til at forme stærke fællesskaber og positive oplevelser for alle.


Kørsel

Alkoholpolitik